Bli synliga med snygga profilkläder!

Som en del i marknadsföringen, eller arbetet med att bli igenkända av allmänheten, är det många företag som väljer att ha arbetskläder till sina anställda. Om ett företag syns tydligt ute bland människor i allmänheten så kommer de med största säkerhet få både ett mer välkänt namn samt locka till sig fler kunder. Man behöver ju faktiskt inte ha fula, urtvättade skjortor med eldlågor på som Burger King körde med för några år sedan. Idag finns det mycket snygga profilkläder som man dessutom kan designa själva, precis som man vill ha dem.

Företaget orkarinte.com är ett exempel på några som har enkla, synliga profilkläder som dessutom har en liten eftertanke. Företaget hyr alltså ut personal/starka killar till allt sådant som vi vanliga dödliga helt enkelt inte orkar göra. Det kan handla om att riva en vägg, köra skräp och bråte till tippen, städa, handla eller något helt annat. Deras klarröda t-shirts syns på långt håll och på bröstet syns adressen till deras hemsida klart och tydligt. På ryggen står det kaxigt ”Vi Orkar!”.

Så varför inte göra något så enkelt som en snygg t-shirt med er logga, slogan eller något annat snyggt? Hur ni designar en logga till en t-shirt får ni tips på i videon.